Gå direkt till huvudinnehåll

Tack för en energigivande kväll!

Förra veckan hade vi öppet hus med våra kunder – och det var många som ville få tips om hur de kan spara energi med sin streamade värme. Det blev verkligen fullt hus!

Tips för smartare energianvändning

Ted Lundberg från Energi- och klimatrådgivningen besökte oss! Han berättade att energianvändningen i ett flerbostadshus ofta kan minskas med upp till 20 procent genom enklare åtgärder som inte kräver större ombyggnation. Han gav också tips om de vanligaste åtgärderna, i vilken ordning det görs bäst och vad som är viktigt att tänka på.

Personlig genomgång av nästa års värmebudget

Många passade också på att få en personlig genomgång av värmebudgeten för sin fastighet för 2023. Och att bli guidade runt i kundportalen där det finns många smarta sätt att jobba smartare med värmen du streamar. Logga gärna in på kundportalen och titta runt! Bevakningar med notiser till mobil eller mejl är exempel på en funktion som kan vara bra att aktivera!

Guidade turer på Solnaverket

Intresset var också stort för att gå runt på Solnaverket på guidad tur. Där fick vi se och höra om hur värmen produceras där inne. Solnaverket ligger vid sidan av Huvudstabron och är verkligen hjärtat i fjärrvärmenätet. Därifrån pumpar vi ut värmen hem till dig!

Så roligt att träffas

Du som var här – vi hoppas du fick med dig flera matnyttiga tips och gick hem påfylld med kunskap om hur du kan bidra till att minska energianvändningen i ditt hus. Glöm inte att ni kan ta hjälp av oss och 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Om du inte var med och skulle vilja vara med nästa gång – anmäl dig till vårt kundnyhetsbrev så får du inbjudan till våra event framöver och annan matnyttig information för sig som streamar värme från oss! 

Varmt tack för en supertrevlig kväll!

P.S. Du kan se mer från kvällen på instagram! Följ oss gärna där!

Vi finns också och på Linkedin och Facebook

Publicerad 2022-11-29

Energitjänster som kan hjälpa dig spara


Vi har flera tjänster som du kan ta hjälp av för att trygga och optimera din energianvändning. Vill du veta mer kan du göra en intresseanmälan så hör vi av oss till dig och berättar mer.

Här hittar du mer om energitjänsterna

Hållbart genom att streama smart


Under 2021 var andelen förnybar värme 98,3 procent. Men för oss på Norrenergi handlar långsiktig hållbarhet om mer än att värma element och varmvatten med förnybar energi. Vi vill bidra till samhällsnytta på flera plan. Till exempel genom att hjälpa våra kunder använda energin så klimatsmart som möjligt. Till exempel med hjälp av våra energitjänster som kan hjälpa dig spara.

I vår hållbarhetsredovisning berättar vi mer.