Gå direkt till huvudinnehåll

Nyheter

Filtrera bland våra nyheter

Nytt pris på värme från 1 januari 2024

20 september 2023

För oss på Norrenergi är förutsägbara och långsiktigt stabila priser viktigt och vi gör allt vi kan för att hålla detta. Från den 1 januari 2024 höjer vi fjärrvärmepriset med 6 procent, vilket är inom den prognos vi tidigare meddelat.

Norrenergi förlänger partnerskap med AIK Fotboll

12 juli 2023

AIK Fotboll och Norrenergi förlänger partnerskapet över säsongen 2023. Avtalet innebär att Norrenergi fortsätter att stötta AIK Fotbolls samhällsengagemang, samt exponeras på Nationalarenan, Friends Arena.

Nya avtalsvillkor för fjärrvärme

26 juni 2023

Branschföreningen Energiföretagen Sverige har tillsammans med ett flertal parter tagit fram avtalsvillkor som börjar gälla den 1 september 2023.

Pilotprojekt för kompetenssamarbete inom fjärrvärme i Salzburg

21 juni 2023

Sedan i maj deltar Norrenergi i ett pilotprojekt för kompetensutbyte tillsammans med Dekon Engineering. I satsningen är en av Norrenergis medarbetare med och driftsätter en fjärrvärmepanna i Salzburg, Österrike. Den långsiktiga förhoppningen är att kompetenssamarbetet ska kunna utvecklas och kunna vara till gagn för kompetensutvecklingen inom båda bolagen.

Årets kundundersökning startar

19 juni 2023

Idag startar vår årliga kundundersökning. Under juni, juli och augusti kan du som är kund bli uppringd för en kort intervju med vår samarbetspartner Supportföretaget TMJ Group AB och vi hoppas du har möjlighet att dela med dig av dina tankar och åsikter kring din uppvärmning.

3 frågor om energi och hållbarhet till Svante Hedström, Fastpartner

1 juni 2023

Häng med när vi ställer tre frågor om energi och hållbarhet till Svante Hedström, hållbarhets- och projektchef hos vår kund Fastpartner.