Gå direkt till huvudinnehåll

Vi värmer dig

Som kundens energipartner hjälper vi till med energieffektivisering och rådgivning, och utvecklar digitala tjänster för hållbar energianvändning. Vi delar med oss av vår erfarenhet och kompetens för att våra kunder ska använda vår streamade värme och kyla så effektivt som möjligt.

Genom att uppvisa bra miljövärden för fjärrvärme och fjärrkyla, och genom energitjänster och klimatkompensation, hjälper vi våra kunder i deras hållbarhetsarbete.

Förnybart och miljömärkt

På Norrenergi satsar vi på förnybara bränslen. Vår värme och kyla bidrar till att göra samhället mer hållbart. De senaste åren har vi använt omkring 99 % förnybara bränslen i vår värmeproduktion.

Sedan 2001 är vi certifierade enligt ISO 14001 och vi blev först ut att märka vår fjärrvärme med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval – en märkning som ibland kallas ”Världens tuffaste miljömärkning”. Vi tror att Bra Miljöval som verktyg är rätt väg i utvecklingen mot ett hållbart samhälle, i balans med naturen.

Vi streamar värme och kyla


Genom att kommunicera fjärrvärme och fjärrkyla som streamad värme och streamad kyla, vill vi göra det tydligare och enklare att förstå vilken bekväm och modern tjänst det är.

Streamad värme och kyla innebär att vi på Norrenergi står för all utveckling och uppgradering av tjänsterna. Du som kund kan använda så mycket du behöver när du vill - dygnet runt, året om. Läs mer om  konceptet här.