Gå direkt till huvudinnehåll

Skapa energilösningar för framtiden med oss

Våra medarbetares uppfinningsrikedom och mod att pröva nya idéer är vår viktigaste styrka. Så hittar vi snabbt och smidigt lösningar på dagens utmaningar och utvecklar verksamheten. Med tydligt ledarskap och kompetensutveckling hos våra anställda vill vi att helhetssyn och förtroende ska prägla våra arbetsprocesser.

Smarta lösningar för våra kunder

Kundernas verklighet är densamma som vår. De söker ständigt efter säkrare, mer ekonomiska och mer miljösmarta lösningar. Om vi är lyhörda och snabba till förändring kan vi fortsätta möta våra kunders önskemål. Därför lägger vi extra vikt vid ditt engagemang och din servicevilja.

Vi jobbar för en hållbar stadsutveckling

Norrenergi värmer fler än 100 000 människor – en uppgift som gör det möjligt för oss att göra skillnad för miljön, varje dag. I det arbetet spelar våra medarbetare nyckelrollen.

Vårt mål är att vår produktion helt och hållet ska bestå av förnybara energikällor. Det bidrar till ett mer ekologiskt, uthålligt samhälle. Med hjälp av våra anställdas insatser kommer vi närmare det målet.

Gemensamt framtagen värdegrund

Värdeorden ”Vi kan, vi vill, vi bryr oss” speglar vår värdegrund som vi tagit fram gemensamt. Den tar sitt avstamp i viljan och förmågan att ta ansvar, och har en lösningsorienterad och omtänksam attityd som ramverk. Vi vill upplevas som omtänksamma, handlingskraftiga och pålitliga. En anda som vi har med oss på olika sätt i vårt dagliga arbete.

Bli en av oss


Här hittar du våra lediga jobb 

Varför Norrenergi?


Här är några anledningar till att vi tycker att du ska jobba hos oss:

  • Stark miljöprofil – bidra till en hållbar framtid
  • Utrymme att växa – utbildning och personlig utveckling
  • Balans mellan arbetsliv och fritid
  • Med vår värdegrund som bas jobbar vi för att vara omtänksamma,handlingskraftiga och pålitliga i vårt dagliga arbete.
  • Och förstås förmåner som förstärkt föräldrapenning, subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, massage, yoga, tillgång till gym med mera.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Jonna Nybäck, vår HR-specialist.

Jonna Nybäck

jonna.nyback@norrenergi.se

0763 250209