Gå direkt till huvudinnehåll

Håll utkik efter din värmebudget

Den här tiden på året arbetar många intensivt med budgeten för nästa år. För att underlätta för dig har vi därför lagt er värmebudget för 2021.

Häromdagen skickade vi individuella värmebudgetar till våra företagskunder och bostadsrättföreningar. Håll utkik i din inkorg.

För dig som är villakund kommer din budget inom några veckor som brev i brevlådan. Värmebudgeten för 2021 är baserad på er energianvändning under perioden juni 2019 – maj 2020 och är beräknad utifrån ett normalkallt år och det nya priset för 2021.

Jämför viktiga värden

I värmebudgeten får du en tydlig översikt över fördelningen av kostnader under året. Vi presenterar även de viktigaste indikatorerna för att du ska kunna följa energianvändningen. Det handlar om energianvändning, returtemperatur och andel högpris.

Genom att jämföra värdena från år till år får du en indikation på om eventuella besparingsåtgärder har gett önskad effekt. Du kan också jämföra energianvändningen per kvadratmeter med andra fastigheter byggda vid samma tid.

Digital genomgång av din budget

Vanligtvis brukar vi bjuda in till kundkvällar där du får chans att gå igenom din budget med någon av våra duktiga energiingenjörer. Men i år är inget vanligt år, så vi får hitta digitala lösningar istället.

Inom kort kommer du att hitta en bokningslista på vår hemsida där du kan boka ett kostnadsfritt digitalt möte. Under mötet går vi igenom din statistik och budget tillsammans och svarar på de frågor du har. Håll utkik efter kommande nyhetsbrev där vi meddelar dig så snart det finns tider att boka. Välkommen!

Publicerad 2020-09-18