Gå direkt till huvudinnehåll

Många inspirerande möten på KTH:s arbetsmarknadsdag

I tisdags gick BKW-mässan på KTH av stapeln och Norrenergi var på plats för att träffa blivande ingenjörer och potentiella framtida medarbetare.

BKW-mässan är en arbetsmarknadsdag som anordnas av Bergs-Kemi-, och Energi & Miljösektionen. Dagen organiseras och genomförs av studenter som har ett genuint intresse för näringslivet och syftet är att vara en plattform för att bygga relationer mellan sektionernas studenter och arbetsmarknaden.

Stort intresse för förnybar energi

Tisdagens event var minst sagt välbesökt. Det var stor uppslutning från både företag och studenter och vi som deltog från Norrenergi fick en riktigt rolig och inspirerande dag. Det var en strid ström av studenter som besökte vår monter hela dagen från klockan 10 till 16 och engagemanget gick inte att ta miste på. Många ville veta mer om oss och hur vi producerar vår förnybara värme och kyla, och det blev också intressanta diskussioner kring klimatfrågan och hur vi kan hitta nya smarta, förnybara energilösningar.

Många var förstås också intresserade av att söka exjobb och sommarjobb hos oss och vi ser fram emot att få höra mer av er. Stort tack till alla er blivande ingenjörer för en inspirerande dag!

Publicerad 2019-02-21