Gå direkt till huvudinnehåll

Trygg och hållbar värme med stabilt pris

Under vintern har elpriset skjutit i höjden och det är ovisst hur den rådande situationen i Europa kommer att påverka priset framöver. Oavsett vad som händer så kan du känna dig trygg med att priset på vår streamade värme ligger still och inte innebär några överraskningar.

Vi strävar efter att våra priser ska vara stabila och förutsägbara och jobbar därför proaktivt, inte minst genom Prisdialogen. Där träffar vi varje år våra kunder för att presentera prognoser inför de kommande tre åren. Vi ändrar aldrig priset med kort varsel, och redan i september vet du om det blir någon förändring av priset nästa år. Under 2022 är priset detsamma som för 2021.

Resurssmart och konkurrenskraftigt

På Norrenergi gör vi värme av sådant som annars skulle gå till spillo, till exempel värmen i renat avloppsvatten och pellets från sågverksindustrin. När vi sätter våra priser utgår vi från kostnaderna för vår produktion och distribution, men priset måste också vara konkurrenskraftigt.

- Vårt mål är att kunderna ska uppleva att vår streamade värme är det mest resurssmarta och prisvärda alternativet., säger Maria Carvinge, marknadschef på Norrenergi. Därför arbetar vi aktivt med att trimma och optimera vår produktion, och att hjälpa våra kunder att effektivisera. Något som både spar pengar och skapar miljönytta.


Maria Carvinge, marknadschef

Energitjänster som hjälper dig att spara

När du som kund sparar energi kan vi leverera värme till fler fastigheter utan att investera i ny produktion. Det tycker vi är bra, inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi erbjuder därför en hel del tjänster som hjälper dig att effektivisera och få koll på din värme. Börja gärna med vår kundportal som finns till för alla våra kunder. Här får du riktigt bra bild av din energianvändning och många värdefulla verktyg, till exempel för budget och uppföljning.

Tryggt och säkert

Din värme är trygg och säker. På Solnaverket finns vår duktiga driftpersonal ständigt på plats för att övervaka och trimma produktionen. Om du skulle få problem med värmen eller varmvattnet hos dig är vi bara ett samtal bort, oavsett när det händer. Kvällar som helger, vi finns alltid här för dig.

I vår prisändringsmodell här intill kan du läsa mer om vår verksamhet, hur vi sätter våra priser och hur vi arbetar för att hålla ett konkurrenskraftigt pris. 

2022-03-03