Gå direkt till huvudinnehåll

Nya kundportalen är här

Idag lanseras nya kundportalen med flera nya funktioner. Du får bland annat hjälp att använda din värme smartare, en snabb och tydlig helhetsbild av din energianvändning och massor av statistik och nyckeltal.

Vi ser fram emot att samarbeta med er i den nya inloggade delen av vår hemsida som ersätter Mina Sidor. På kundportalen får du snabbt en helhetsbild över det väsentligaste kring din värme från oss. Först ut är våra företagskunder och sedan pågår utrullningen under kommande tre veckor.

Hjälp att använda värmen smartare

Med hjälp av kundportalen kan ni använda er värme smartare. Med statistik och nyckeltal är målet att göra det lättare att se och jämföra om olika åtgärder i fastigheten gett något resultat.

Skapa konto med BankID

Du kan enkelt skapa ditt konto med hjälp av BankID och en faktura (fakturan behövs inte om du är villakund). Du kan inte logga in med dina tidigare uppgifter till Mina Sidor.

Få kontroll snabbt med hjälp av tjänster

Direkt när du loggar in får du en snabb översikt av fjärrvärmens status för din fastighet. Här hittar du också funktioner så som Statistik, Fakturor, Tjänster och Fastighetshantering.

Med hjälp av tjänsten Bevakningar kan du lägga in ett gränsvärde och skapa en bevakning på till exempel returtemperaturen i dina fastigheter. Om gränsvärdet överskrids får du en avisering om detta via mejl eller sms.

Jämför fastigheter med varandra – hjälp att prioritera

Det kan vara svårt att veta var energin ska läggas för att användningen ska bli så effektiv som möjligt. Företag med flera fastigheter har tillgång till ett smart och flexibelt prioriteringsverktyg som gör det möjligt att jämföra fastigheter med varandra och få dem presenterade i en tydlig graf.

Jobba tillsammans

Vi vet att energi- och uppvärmningsfrågor inte är ett enmansjobb. Därför har vi byggt kundportalen för att förenkla samarbete. Bjud enkelt in kollegor, konsulter eller förvaltare att ta del av statistik, fakturor och nyckeltal.

Sortera och gruppera

Samarbetsfunktionen Grupphantering erbjuder större fastighetsägare att dela upp och kategorisera sina fastigheter efter affärsområde, ansvarsområde, geografiskt område… ja, ni väljer själva hur ni vill göra.

Hoppas på massor av nytta med verktyget

Daniel Nyqvist står framför en solbelyst tegelbyggnad.

- Vi är jätteglada att lanseringen är här och hoppas att du som kund hos oss ska få massor av nytt av verktyget, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare och ansvarig projektledare för kundportalen.

- Vår förhoppning är att kundportalen ska underlätta för fastighetsägare att jobba med frågor som inkluderar fjärrvärme och uppvärmning. Energiarbete är ju kul, särskilt med bra verktyg!

Hur funkar det?

Ta en titt på filmen där Daniel presenterar kundportalen för vår kollega Susanna. Hon hade inte så bra koll på verktyget innan den här filmen spelades in, men nu verkar hon vara helt såld på kundportalen!

Youtube.jpg

Här logga du in på nya kundportalen.
Åter igen – varmt välkommen!

Publicerad 2020-09-24

Här loggar du in


Eftersom dina tidigare inloggningsuppgifter på Mina sidor inte fungerar i nya portalen, behöver du skapa ett nytt konto på kundportalen.

Det ordnar du enkelt på inloggningssidan! Bra att veta är också att Mina sidor försvinner när vi stänger ner sidan i början av november.

Här skapar du konto och loggar in i kundportalen

Vanliga frågor


Mina Sidor försvinner i början av november 2020 och då går det inte längre att logga in där. Funktioner som till exempel Larm slutar att fungera och du får istället lägga upp nya bevakningar i nya portalen.

Ja, du hittar dem på sidan Fakturor under Mina sidor. Vi har förbättrat sök- och filtreringsfunktionen, något som kommer att underlätta för dig som har många fastigheter. Just nu kan inte radfakturor eller Swefakturor visas.

Du kan välja att bevaka returtemperatur och effekt.

Snabbast skapar du ditt konto genom att använda bank-id. Är du företag eller brf använder du även fakturanumret på en på en av dina fakturor, vilken som helst. Om du inte vill logga in med bank-id väljer du istället skicka förfrågan så hjälper vi dig. Allt börjar med att du klickar på Skapa konto i inloggningsrutan så gör du ditt val därefter.

Du har tillgång till ungefär samma statistik men den presenteras på ett helt nytt sätt. Vi har förbättrat exportfunktionen väsentligt och en nyhet är att du kan välja att se din energianvändning per kvadratmeter. Du som har flera fastigheter kan jämföra energianvändningen i de olika fastigheterna.

Nej de fungerar inte i kundportalen. Du klickar istället på Skapa konto på inloggningssidan och fyller i dina uppgifter. Här väljer du också om du vill använda bank-id eller skicka en förfrågan till oss för att använda lösenord istället.

Det kan bero på att du ännu inte skapat ditt konto. Börja med att klicka på Skapa konto så kan du sedan välja bank-id som inloggningsmetod.