Gå direkt till huvudinnehåll

Ny chef för Strategi och utveckling

Norrenergi har rekryterat Patrik Grönbeck som ny chef för avdelningen Strategi och utveckling. Patrik började den 19 april och ingår i företagsledningen.

Patrik Grönbeck har många års erfarenhet från energibranschen och har arbetat med såväl marknads- som strategifrågor. Under närmare tio års tid arbetade Patrik på Svensk Fjärrvärme, senare Energiföretagen, där han bland annat ledde arbetet med att utveckla Prisdialogen – ett initiativ för att stärka kundens ställning.

– Energibranschen befinner sig i en spännande utvecklingsresa där hållbarhet och digitalisering står högt på agendan, säger Patrik Grönbeck. Det ska bli väldigt roligt att tillsammans med mina medarbetare få fortsätta utveckla Norrenergis verksamhet på ett sätt som skapar nytta – för kunden, klimatet och Norrenergi.

Patrik Grönbeck

Närmast kommer Patrik från Borlänge energi där han haft flera olika roller, både som marknadschef och analytiker inom hållbarhet, säkerhet och omvärldsfrågor.

– Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Patrik och ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med honom. Patriks långa erfarenhet och breda kompetens inom både marknadsfrågor och affärsutveckling blir en stor tillgång när vi fortsätter att utveckla Norrenergi utifrån kundernas och verksamhetens behov, säger Stefan Persson, vd på Norrenergi.

 

Vid frågor, kontakta:

Monica Vilhelmson, kommunikationschef
monica.vilhelmson@norrenergi.se
Telefon: 08-475 05 60

 

Publicerat 2022-04-29