X

Var med och utveckla vår nya hemsida och kundportal

Vi vill gärna veta mer om hur du som är aktiv i bostadsrättsförening jobbar och hur vi kan underlätta ert styrelsearbete.

Var med och utveckla vår nya hemsida och kundportal

En ny hemsida och kundportal för dig som är aktiv i en bostadsrättsförening är under arbete. Nu vill veta mer om hur ni jobbar och vilken information som kan underlätta ert styrelsearbete. Var med och utveckla kundportalen och hemsidan genom att delta i våra digitala workshops.

Kundportalen för våra företagskunder är redan lanserad. Vårt mål är att versionen för dig i bostadsrätt ska göra det lättare för dig att hålla koll på kostnader och energianvändning. 

Workshop för att möta era behov 

Nyligen lanserade vi en beta-version av kundportalen för våra företagskunder och nu anpassar vi kundportalen för bostadsrättsföreningar. Samtidigt har vi påbörjat arbetet med att ta fram en ny hemsida som ska innehålla matnyttig information för alla våra användare.

Det är viktigt för oss att kundportalen och hemsidan uppfyller de behov som du som användare har. Därför hoppas vi att du som är aktiv i en bostadsrättsförening vill delta i en workshop för dela med dig av dina erfarenheter och synpunkter, och på så sätt bidra i den fortsatta utvecklingen av våra tjänster. Som tack för din hjälp och din tid får du två biobiljetter.

När?

Givet den rådande situationen kommer workshopen att hållas digitalt: 
Tisdagen den 21 april kl. 14.00-16.00

Om du vill vara med på workshopen så anmäler du dig genom att skicka ett mejl till kundportal@norrenergi.se 
 
Om du har några frågor rörande workshopen så kan du även ställa dessa till kundportal@norrenergi.se.

Hoppas att du vill vara med!