X

Välkommen till vår nya hemsida!

Efter tio år med vår gamla hemsida släcker vi nu ner den och välkomnar dig till vår nya. Hemsidan är responsiv så att du oavsett om du använder mobiltelefon, surfplatta eller dator ska kunna ta del av innehållet på rätt sätt. 

Förhoppningen är att den nya sidan ska vara mer lättnavigerad och kunna förse alla intresserade med relevant information. För att få en så användarvänlig webbplats som möjligt samlade vi in synpunkter och idéer i en webbenkät under förra året. Vi har också stämt av arbetet med en fokusgrupp under arbetets gång, och vill rikta ett varmt tack till de kunder som deltog och hjälpte oss där. 

Fungerar från Internet Explorer version 9

Hemsidan fungerar i de flesta webbläsare, men om du använder Internet Explorer så är 
hemsidan anpassad från Internet Explorer version 9. Använder du en tidigare version, som till exempel Internet Explorer 7, kan du ha problem att se sidan så som det är tänkt. Vi rekommenderar då att du uppdaterar programmet till den senaste versionen. Det kan du göra gratis här.

Mina sidor och Energikompassen lanseras i höst

Mina sidor och Energikompassen ingår inte i lanseringen. De ligger kvar på vår tidigare webbplattform. Arbete pågår med att ta fram en ny webbplattform även för dessa. En första lansering av tjänsterna beräknas ske under hösten.

Synpunkter på den nya hemsidan tas tacksamt emot, ring eller e-posta vår webbredaktör Annika Bremborg, telefon 08-475 05 68.