X

Välkommen till nya Mina sidor!

Nu är nya Mina sidor lanserade. Läs mer här och kom gärna med på våra seminarier där du får tips om hur du kan använda verktyget på bästa sätt.

Välkommen till nya Mina sidor!

Nu är det dags! I månadsskiftet mars-april hälsar vi dig välkommen till nya Mina sidor. Tjänsten har tagits fram i dialog med flera kunder med målsättningen att ge en ännu bättre överblick av din energianvändning och vara en inspirerande utgångspunkt för energibesparingar. 

I nya Mina sidor hittar du utökade funktioner som kan aktiveras och inaktiveras beroende på hur ditt behov ser ut. Tjänsten har en helt ny, användarvänlig design som är tänkt att göra det lättare för dig att hitta svar på de frågor du har.

Energikompassens funktioner flyttar in i Mina sidor

Funktioner som tidigare fanns i det avancerade energianalysverktyget Energi-kompassen kommer nu att finnas i Mina sidor. Vi är glada att vi kunnat genomföra denna förändring som vi vet har efterfrågats av många. För dig som abonnerar på Energikompassen betyder det att du får tillgång till samma statistik som tidigare – men utan kostnad. 

Gamla och nya Mina sidor tillgängliga parallellt under övergångsperiod

För att du ska komma igång med det nya verktyget i din egen takt så behåller vi Energikompassen och gamla Mina sidor parallellt med nya versionen fram till och med den 24 april, därefter stänger vi ner den gamla för gott.

Förändrad rutin för Värmetrygg

Du som har Värmetrygg kommer inte kunna se dina protokoll i denna första version av nya Mina sidor. Vi e-postar dem istället till dig när vi varit på besök, och vår kundservice kan lätt ta fram dem till dig när du behöver dem.

Inloggning

I dagarna bör du som är kund ha fått de nya inloggningsuppgifterna. Om du saknar dem så är du välkommen att höra av dig till vår kundservice så hjälper vi dig.

Här loggar du in