X

Välbesökta energiseminarier!

Här hittar du de tips för minskad energianvändning som vi gick igenom.

Välbesökta seminarier gav tips för att minska energianvändningen

Det är riktigt roligt att så många var intresserade av våra energiseminarier! De som besökte oss i november fick tips och råd om hur man kan minska energianvändningen i sin fastighet och vi passade också på att presentera våra nya digitala lösningar för smart styrning. Tack alla ni som var med!

Ja, ni var många som ville få tips och råd om hur man kan minska den energi som används i fastigheten när vi träffade villakunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar under november. Flera var också nyfikna på våra kommande tjänster för smart styrning. Kunde du inte komma? Ingen fara – en sammanställning av det vi gick igenom hittar du här. Vi planerar också för fler seminarier nästa år – så fler chanser kommer.

Styr värmen via mobilen – erbjudande till dig i villa

seminariet för dig i villa fick vi en genomgång av hur fjärrvärmecentralen fungerar av våra energiingenjörer Kennet Spennare och Robert Fjellner. Vår samarbetspartner Ngenic var också på plats och presenterade vår nya tjänst för smart styrning som vi snart lanserar – en digital applikation för att optimera sin uppvärmning via mobilen som du kan läsa mer om här. 

Fram till årsskiftet har vi ett specialerbjudande till dig i villa. Det är en prenumerationstjänst på vår nya tjänst Smart styrning med en fast månadsavgift och du betalar en engångskostnad vid installation. En genomgång av fjärrvärmecentralen och hjälp att komma igång ingår också. Om du anmäler intresse före nyår ingår installationsavgiften i erbjudandet. 

Praktiska tips – så sparar företag och bostadsrättsföreningar energi

I energiseminariet för företagskunder och bostadsrättsföreningar guidade Fredrik Håkansson oss genom kvällen. Fredrik är energirådgivare och sakkunnig inom fjärrvärme och tipsade om vad du rent praktiskt kan göra i värmecentralen för att minska energiuttaget i fastigheten. Om du också vill ta del av tipsen – titta gärna igenom Fredriks presentation från kvällen.

171201 energiseminarier.jpgEnergirådgivare Fredrik Håkansson gav många praktiska tips under kvällen för företagskunder och dig som bor i bostadsrätt.

Smart styrning i större fastigheter

Även för den här typen av fastigheter har vi smart styrning! Här samarbetar vi med företaget Noda som har en digital lösning för energieffektivisering som ingår i vår satsning på smart styrning. Här kan du läsa om när vi testade systemet i ett par av bostadsstiftelsen Signalistens flerbostadshus. Hör gärna av dig till oss på kundservice@norrenergi.se eller 08-475 0440 om du är intresserad av tjänsten så berättar vi mer.

Mer miljösmart steg för steg tillsammans

Miljösmart fjärrvärme är ett riktigt bra steg på vägen i att vara snäll mot miljön. Men det finns alltid möjlighet att göra mer och samtidigt minska sina energikostnader. Därför är det glädjande att intresset är så stort bland våra kunder att jobba mot ännu smartare och mer hållbara städer i Solna och Sundbyberg med omnejd.