X

Ungdom i fokus när Norrenergi sponsrar

Ungdom i fokus när Norrenergi sponsrar

– Vi vill bidra till en meningsfull sysselsättning. Men också stötta en generation som både kan bli kunder och medarbetare hos Norrenergi i framtiden. Det är de främsta skälen till att Norrenergi har valt att sponsra just ungdomar i Solna och Sundbyberg, säger Norrenergis marknadschef Maria Carvinge.

När Norrenergi sponsrar olika verksamheter ligger fokus sedan länge på ungdomsidrotten – framför allt genom ekonomiskt stöd men även genom att förmedla information från föreningarna, till exempel vid tävlingar och andra evenemang.

– Vi vet hur otroligt viktigt det är att känna tillhörighet när man växer upp och här kan ungdomsidrotten göra skillnad. Tanken med all vår sponsring är att den ska ge ett ömsesidigt utbyte. Vi kommer att få lyssna till föreläsningar inom hälsa och träning som idrottsföreningarnas coacher kommer att hålla. Det finns goda kunskaper om hälsa och ledarskap inom idrotten som vi kan hämta inspiration från, säger Maria Carvinge.

Sponsrar AIK Baskets ”miniliga”

Ytterligare en av våra samarbetspartner är AIK Basket. I helgen startade startade de sin “miniliga” för åldrarna 2007-2011 som vi är med och sponsrar. Miniligan går under namnet PEAB och Norrenergiligan och matcherna spelas i Vasalundshallen. Vi hejar på alla som är med och spelar!

Bilden ovan är från Solnaloppet 2018 som vi var med och stöttade.  Vi kommer även att samarbeta med Solnaloppet framöver.

FOTO: Anders Henrikson