X

I sommarnumret av Gröna kvarter hittar du tips och råd om din värme.

Tips och råd om din värme i Gröna kvarter

Är du villakund, företagskund eller sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening? I sommarnumret av vår kundtidning Gröna kvarter finns något för alla. Här hittar du såväl nyheter som matnyttiga tips och råd om värmen i din fastighet.  

Vill du kunna styra värmen från din mobiltelefon och dessutom få en jämnare inomhustemperatur? Vår villakund Nils Blomgren var en av de första att prova tjänsten Värmesmart med Ngenic – i Gröna kvarter berättar han om vilken nytta han har av tjänsten.

Hjälp att göra din energideklaration

Vart tionde år ska alla flerfamiljshus och byggnader med en yta över 250 kvadratmeter upprätta en energideklaration, något som många upplever som krångligt. För att underlätta för våra kunder rätar vi ut frågetecknen och tipsar om vad man behöver tänka på.

Genom vårt samarbetsavtal med ÅF kan du också få hjälp att upprätta din energideklaration. Hos ÅF finns ett flertal certifierade energiexperter som står redo att hjälpa till. Hör bara av dig till oss så ordnar vi det. Du kan givetvis också höra av dig om du redan har gjort din deklaration och behöver hjälp att förstå den – våra duktiga energiingenjörer hjälper dig!

Så fixar vi kylan

Nu är sommaren här och då vill vi gärna ha det svalt och skönt på kontoret eller när vi besöker köpcentrumet. I Gröna kvarter får du en inblick i vår drifttekniker Björns vardag i kontrollrummet och hur vi jobbar för att se till att alla våra kunder får den kyla de behöver. Och visste du förresten att kylan snart kommer till Bromma? I höst startar utbyggnaden av fjärrkyla till NCC:s byggnad Hangar 5 i Bromma Blocks-området. Om det här och mycket annat kan du läsa om i tidningen som du hittar här. Trevlig läsning!