X

Tillsammans stöttar vi med matlådor

Nu stöttar vi våra privatkunder i riskgrupp, sjukvårdspersonal och lokala restauranger genom att bjuda på matlådor med hjälp av vår samarbetspartner AIK Fotboll.

Tillsammans stöttar vi med matlådor

Läget är tufft nu och vi tänker mycket på alla som tillhör en riskgrupp som inte kommer ut som vanligt och på all vårdpersonal som sliter. För att stötta er och våra lokala restauranger som fått ett stort tapp på grund av coronaviruset, bjuder vi nu på matlådor med hjälp av vår samarbetspartner AIK Fotboll, som ser till att de levereras till sjukvårdspersonal och våra privatkunder i riskgrupp.

Den senaste månaden har satt oss på prov och vi tänker mycket på vårdpersonal som sliter och alla som tillhör en riskgrupp och därför måste hålla sig inne på grund av coronaviruset. Vi tänker också på alla de lokala restauranger som nu går på knäna när försäljningen har rasat i botten. I läget som är nu kände vi att vi ville göra något mer än bara leverera värme – i dessa tider är det än viktigare att leverera lite omtanke.

Matlådan hemkörd med hjälp av AIK

Vår samarbetspartner AIK Fotboll har påbörjat ett fantastiskt initiativ där de tillsammans med lokala restauranger sätter ihop matlådor. Med AIK Fotbolls hjälp körs sedan lådorna hem till människor som inte kan gå ut, eller till personal på våra sjukhus. AIK Fotboll gör detta helt ideellt, så pengarna går oavkortat till den lokala restaurangen. På Norrenergi tycker vi att detta är en strålande idé och har därför köpt upp ett antal lådor för att stötta verksamheten.

Kampanj under två veckor

Lådorna vill vi skänka både till sjukvårdspersonal och till våra privatkunder som tillhör en riskgrupp. Vi ordnar matlådor som körs ut helt gratis. Denna kampanj pågår under två veckor till att börja med och vi skickar ut information till våra privatkunder de närmaste dagarna.

Vi hoppas att vårt initiativ kan bli en liten ljusglimt i tuffa tider – för restauranger, sjukvårdspersonal och våra privatkunder i riskgrupp. Dessutom hoppas vi kunna inspirera andra. Här kan du läsa mer om AIKs initiativ https://www.aikfotboll.se/svartgul-matlada

Ta hand om dig!