X

Tack för i år!

God jul och Gott nytt år! Vår julgåva går som tidigare till Stockholms Stadsmission som ger stöd och hjälper människor in i värmen.

Tack för i år!

Julen är här och vi vill tacka alla våra kunder för det gångna året. Det har varit ett händelserikt år och vi är glada över många givande möten och trevliga samarbeten. Vår julgåva går som tidigare till Stockholms Stadsmission.

Vi skickar ett varmt tack för värdefull input och härligt engagemang som vi fått i olika möten under året, som exempelvis i Prisdialogen och våra energiseminarier. Tillsammans, kan vi ta ännu bättre vara på energin och använda den på ett mer och mer effektivt sätt.

Även om de flesta av oss nu tar helg finns vår beredskapspersonal alltid redo om något akut skulle hända. Du kan vara trygg med att vi finns till hands för att du ska ha värme och varmvatten i din fastighet. Så även under helgdagarna förstås. Vardagar når du oss på telefon 08-475 04 40, kvällar och helger ringer du 08-475 04 00

Nu är det snart julafton och vi önskar dig en riktigt fin julhelg. Vår julgåva går som tidigare till Stockholms Stadsmission som lyssnar, ger stöd och hjälper människor in i värmen. Deras arbete gör att fler kan få en varm och mer hoppfull jul.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Norrenergi! 

Godare jul sthlms stadsmission.jpg