X

Tack för ett härligt 2018!

Vi önskar dig en riktigt God jul och Gott nytt år! Vår julklapp går som tidigare år till Stockholms Stadsmission.

Tack för ett härligt 2018!

Det har varit så roligt att fira 25-årsjubileum tillsammans med er. Vi blickar tillbaka på många givande möten, roliga event och bra samarbeten – och önskar dig en riktigt God jul och Gott nytt år!

Året som gått har varit fullt av tillfällen då vi fått möta dig som är kund hos oss och fått möjlighet att jobba tillsammans för att spara pengar och klimat. Varmt tack allihop för alla trevliga stunder och värdefull input vi fått av er under vårt jubileumsår.

25 år tillsammans

25 år tillsammans, där vi bland annat värmer varandra med återvunnen värme. Vi fortsätter jobba för en ännu mer klimatsmart värld och ser fram emot ett spännande 2019 då vi har mycket mer roligt på gång.

Vi finns till hands!

Många av oss tar nu helg, men vår beredskapspersonal är alltid redo om något akut skulle hända. Du kan vara trygg med att vi finns till hands för att du ska ha värme och varmvatten i din fastighet. Även under helgdagarna förstås. Vardagar når du oss på telefon 08-475 04 40, kvällar och helger ringer du 08-475 04 00.Om du vill kan du så klart också nå oss på e-post på helgfria vardagar.

God jul med värme till dem som behöver

Nu är julen här och vi vill önska dig en riktigt fin julhelg. Vår julgåva går som tidigare till Stockholms Stadsmission som ger stöd och hjälper människor in i värmen. I år med extra fokus på barnfamiljer som lever i hemlöshet.

Vi önskar dig en riktigt God jul och Gott nytt år!

Julsigill_2018 Stockholms Stadsmission.png