X

Tack för allt ert engagemang!

Tack för allt ert engagemang!

Varmt tack alla ni som besökte oss och pratade uppvärmning på vår kundkväll förra veckan. Jätteroligt att så många är intresserade av att få veta mer om hur vi kan spara energi tillsammans.

Så roligt att träffa så många av er på kundkvällen förra veckan. En av de populäraste inslagen var energirådgivningen – många tog chansen att gå igenom sin fastighets värmebudget med våra energiexperter och fick tips om sätt att spara. Flera testade också prototypen till vår nya kundportal och gav värdefull återkoppling som vi tar med oss i arbetet framåt. Och så var det förstås roligt att få ta med flera grupper på rundvandring på Solnaverket. Alltid kul att visa upp vår verksamhet!  

Koll med loggbok

De som ville lära sig mer om sin värmecentral fick också chans till det. Du har väl inte missat vår loggbok? En logg vid värmecentralen hjälper dig att hålla koll på värmen i fastigheten. Där antecknar ni om ni ändrar någon inställning i fjärrvärmecentralen, eller när ni har haft en tekniker på plats. Med tiden kan loggen som skapas hjälpa er dra slutsatser kring husets uppvärmning och hjälpa er bli energismartare. Hör gärna av dig om du vill ha en!

Vi är jätteglada att vi fick umgås och hoppas få se er igen nästa gång.

191010 fjärrvärmecentralen så funkar den Norrenergi.jpgHär får en av gästerna veta mer om sin värmecentral.

 

191010 Rundvandring Solnaverket Norrenergi.jpgEn av kvällens rundvandringar på Solnaverket.

181127 Öppet hus - 04.jpg