X

Styr din värme från mobilen och spara energi

Styr din värme från mobilen och spara energi

Vill du enkelt kunna styra din värme från mobilen och få en jämn temperatur inomhus utan större ansträngning? Kanske vore det intressant att kunna styra din energianvändning för att spara energi? Då kan vår tjänst Värmesmart med Ngenic vara något för dig!

Vill du kunna styra din energianvändning via en app i mobiltelefonen och samtidigt få jämnare inomhusklimat? Då kanske vår tjänst Värmesmart med Ngenic är något för dig. För 99 kronor i månaden kan du prenumerera på tjänsten som enkelt hjälper dig reglera värmen i huset och påverka hur mycket energi du använder. Om du till exempel reser bort kan du sänka din värme så ser systemet till att det är varmt och skönt när du kommer igen. Då sparar du både pengar och klimat. 

Anpassar värmen automatiskt 

Systemet tar hänsyn till bland annat utetemperatur, solinstrålning och väderprognos och kopplas enkelt in på din befintliga utrustning. Det enda du behöver är en fast internetuppkoppling. 

Ngenic Nils Blomgren GK 1905.jpg

Full kontroll från appen i mobilen 

I din mobil väljer du vilken inomhustemperatur du vill ha. Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av jämn och behaglig värme i huset. När du är bortrest kan du se hur varmt det är hemma och enkelt sänka temperaturen för att spara energi. Smart för miljön och smart för plånboken. 

Lätt att komma igång 

Värmesmart med Ngenic är en prenumerationstjänst med en fast månadsavgift. När systemet installeras får du en genomgång av fjärrvärmecentralen och hjälp att komma igång. Låter det intressant? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Här hittar du mer information