X

Kväll med tips om hur din BRF kan spara energi

Nästa vecka kan du lära dig mer om hur din bostadsrättsförening kan spara energi genom att justera in värmesystemet. Har ni kanske olika varmt i olika lägenheter? På onsdag bjuder Energi- och klimatrådgivningen in bostadsrättsföreningar till en kväll där du kan lära dig mer om detta.

Spara energi – kväll med tips om injustering av värmesystem

Nästa vecka kan du lära dig mer om hur ni kan spara energi i er fastighet genom att justera in värmesystemet. Har ni kanske olika varmt i olika lägenheter? Energi- och klimatrådgivningen i Solna och Sundbyberg bjuder in bostadsrättföreningar till en kväll där du får lära dig mer om detta.

Om värmesystemet är fel inställt påverkar det värmen i ett hus. Har ni problem med ojämn temperatur i era lägenheter, eller vill ni ha tips om hur ni kan spara energi med hjälp av justeringar i ert värmesystem? Onsdag den 24 februari hälsar Energi- och klimatrådgivningen i Solna och Sundbyberg bostadsrättsföreningar välkomna till en kväll om injustering av värmesystem. 

Pia Bork, fristående energikonsult, och Kennet Spennare från Norrenergi hjälper dig med hur ni får jämnare värme i alla lägenheter, sparar energi och gör felsökning i systemet.
Här hittar du mer info om kvällen och hur du anmäler dig.