X

Snabba tips för att spara energi

Snabba tips för effektivare energianvändning

Undrar du vad som går att göra för att ha kontroll över hur mycket energi ni använder i fastigheten? Här kommer några snabba tips. Är du ny i styrelsen i din bostadsrättsförening? Eller vill du spara energi i din villa? Oavsett vilket finns vi till hands för att hjälpa dig få den effektivaste uppvärmningen som går.

Följ er energianvändning på Mina sidor

Med vår gratistjänst Mina sidor kan du logga in och följa er energianvändning när det passar dig. Med överskådliga sammanställningar får du en snabb bild av hur effektivt du använder din energi jämfört med tidigare perioder och mycket mer. Saknar du inloggningsuppgifter? Hör av dig så hjälper vi dig!

Få koll med en driftgenomgång

Om du vill komma igång snabbt och förstå mer om vad ni själva kan göra kan en driftgenomgång i värmecentralen vara en bra början. Då besöker vi er och går igenom statistik från er fastighets uppvärmning. Ni får tips om skötsel och hur ni bäst trimmar in er central. Det hela tar cirka en timme och kostar 1 125 kronor, inklusive moms.

Spara med hjälp av någon av våra tjänster

– Vi har flera tjänster som hjälper kunderna att få en bra inomhustemperatur och minska energianvändningen. Tjänsterna vänder sig till alla kunder men det är framför allt bostadsrättsföreningar som efterfrågar hjälp med att minska energianvändningen med bibehållet eller bättre inomhusklimat, säger Jesper Wilhelmsson, chef för gruppen Energioptimering.

jesper wilhelmsson034 w 200318.jpg

Om ni vill ha ett jämnare inomhusklimat samtidigt som ni sparar energi är Värmesmart en tjänst du ska titta närmare på. Den finns både för dig i villa och för större fastigheter.

Ngenic Nils Blomgren GK 1905.jpg

Är du mest intresserad av att få regelbunden hjälp att se till att allt fungerar som det ska kan Värmetrygg  vara en tjänst för dig .

Ta hjälp av värmebudgeten

För att hjälpa dig få kontroll, räknar vi varje höst fram din fastighets budgeterade värmeanvändning för året som kommer. Med budgeten får du hjälp att uppskatta kommande års värmeanvändning och får en indikation om det är något som kan behöva ses över. Du hittar din budget på Mina sidor.

 

Få tips av oss

Är du intresserad av att få veta mer om hur ni kan spara energi i er fastighet? Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

BRF Kullen i Frösunda provade tjänsten Värmesmart med Noda och fick bättre temperatur inomhus till lägre kostnad. Här är Tommy Olsson, kassör i föreningen, vid styrutrustningen i värmecentralen. Läs mer här.

Varmesmart-Norrenergi.jpg

Här hittar du tjänsterna som hjälper er spara energi

För dig i villa
För dig i bostadsrättförening
För företag och fastighetsägare