X

Nytt nummer av Gröna kvarter

I det senaste numret av vår kundtidning som är ute nu berättar Katarina Swedenborg, projektchef på Wallenstam, om framtidens boende i den nya stadsdelen Umami Park som växer fram i Sundbyberg. Du får också veta mer om smarta lösningar som ger fler kretslopp för vår fjärrvärme.

En levande stadsdel stora delar av dygnet, med det bästa inom arkitektur, mat, service och shopping – ambitionerna är höga när Wallenstam bygger det nya området i Hallonbergen.
– Vi har kartlagt vilka boendeformer och trender som lockar människan i framtiden. I det konceptet är matupplevelser och möten viktiga, berättar Katarina Swedenborg.

Namnet Umami kommer från den femte grundsmaken, och upptakten av projektet innefattade event som pop-up-restaurangen ”Umami Food” med stjärnkocken Marcus Samuelsson, och ”Umami Music” där Oskar Linnros hade konsert.

171124 Ny kundtidn GK.jpg

Smarta lösningar ger fler kretslopp
Fossilfri fjärrvärme, digitalisering och kunden som producent. Det är några av de trender som vår utvecklingschef Staffan Stymne ser när han blickar in i framtiden.

– När kunderna även kan bli producenter, blir en av våra främsta uppgifter att ta hand om de lokala överskott som uppstår och flytta energin dit den behövs – till rätt plats, vid rätt tidpunkt, med rätt kvalitet, säger Staffan Stymne.

Detta och mycket mer hittar du i nya numret av Gröna kvarter. Trevlig läsning!