X

Nya kundportalen är här

Varmt välkommen att starta ditt konto

Nya kundportalen är här

Idag öppnar vi nya kundportalen där du får hjälp att använda värmen smartare. Förutom att du får en snabb helhetsbild över din energianvändning, förenklar den ditt arbete med en rad funktioner, statistik och nyckeltal. 

Varmt välkommen till vår nya kundportal! Vi ser fram emot att samarbeta med er i den nya inloggade delen av vår hemsida som ersätter Mina sidor. Här får du snabbt en helhetsbild över det väsentligaste gällande din värme från oss. Vi startar lanseringen med att bjuda in våra företagskunder, och sedan pågår utrullningen de kommande tre veckorna.

Hjälp att använda värmen smartare

I den nya portalen får ni hjälp att använda energin smartare. Med statistik och nyckeltal är målet att göra det lättare att se och jämföra om olika åtgärder i fastigheten gett något resultat. Du kan snabbt se om något förändrats och det blir lättare att ringa in vilka insatser som gjort skillnad på er fjärrvärmeanvändning

Skapa konto med bank-id

Det är enkelt att logga in – först skapar du ditt konto, antingen med hjälp av bank-id och en faktura (fakturan behövs inte om du är villakund) – eller så klart genom att höra av dig till oss. Det går inte att logga in med dina tidigare inloggningsuppgifter till Mina sidor.

Få kontroll snabbt

I startvyn får du en snabb översikt av fjärrvärmens status i din fastighet. Här hittar du också funktioner som Statistik, Bevakningar, Fakturor, Tjänster och Fastighetshantering.

Jämför fastigheter med varandra – hjälp att prioritera

Det kan vara svårt att veta var ska jag lägga min energi för att använda min värme så effektivt som möjligt. Företag med flera fastigheter har därför tillgång till ett smart och mycket flexibelt prioriteringsverktyg, som gör det möjligt att jämföra fastigheter med varandra och få dem presenterade i ett tydligt graf-verktyg. 

Jobba tillsammans

Vi vet att energi- och uppvärmningsfrågor inte är ett enmansjobb. Därför har vi byggt kundportalen för att förenkla samarbete. Bjud enkelt in kollegor, konsulter eller förvaltare att ta del av statistik, fakturor och nyckeltal!

Skapa bevakningar

Du kan också skapa bevakning på till exempel returtemperaturen i din eller dina fastigheter, genom att lägga in ett gränsvärde. Om gränsvärdet sedan överskrids så får du en avisering om detta. 

Vem jobbar med vad – sortera och gruppera

Med samarbetsfunktionen Grupphantering kan större fastighetsägare dela upp och kategorisera sina fastigheter efter affärsområde, ansvarsområde, geografiskt område... ja, ni väljer själva hur ni vill göra.

Hoppas på massor av nytta med verktyget

Daniel Nyqvist Tjänsteutvecklare Norrenergi.jpg

– Vi är jätteglada att lanseringen nu är igång och hoppas att du som är kund hos oss ska få massor av nytta av verktyget, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare och ansvarig projektledare för kundportalen. 
– Vår förhoppning är att kundportalen ska underlätta för fastighetsägare att jobba med frågor som inkluderar fjärrvärme och uppvärmning. Energiarbete är ju kul, särskilt med bra verktyg!  

Hur funkar det?

Ta en titt på filmen där Daniel presenterar kundportalen för vår kollega Susanna. Hon hade inte så bra koll på verktyget innan den här filmen spelades in – men nu verkar hon vara helt såld på kundportalen!

Youtube.jpg

Logga in och se din fastighets statistik redan idag

För att logga in på kundportalen behöver du skapa ett nytt konto. Dina inloggningsuppgifter för Mina sidor gäller alltså inte för nya portalen. Som vi tidigare nämnt så skapar du ditt konto med hjälp av bank-id och en faktura, eller så hjälper vi dig gärna! Vi ser fram emot att se hur ni kan energieffektivisera tillsammans med oss, med kundportalen som bas.

Här loggar du in.
Återigen – varmt välkommen!