X

Ny marknadschef på Norrenergi

Maria Carvinge har utsetts till ny marknadschef på Norrenergi, Solna och Sundbybergs fjärrvärmebolag. Maria kommer att ingå i Norrenergis ledningsgrupp och tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Maria Carvinge.png

Maria Carvinge kommer närmast från Fortum Värme där hon haft olika befattningar under en period av fjorton år. I sin senaste roll arbetade Maria som chef för marknadsutveckling. Dessförinnan ansvarade hon för processen ”från mätning till betald fjärrvärmeleverans”, och att utveckla långsiktiga relationer med nöjda kunder.

– Jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Maria Carvinge, säger Stefan Persson, vd på Norrenergi. Maria är mycket välmeriterad och har lång erfarenhet av arbete inom fjärrvärme med fokus på tjänsteutveckling och kundfrågor. Hennes goda ledaregenskaper och starka kundfokus gör henne till rätt person att leda vår marknadsavdelning framåt, och utveckla våra kundsamarbeten ännu mer. Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Maria.

– Att utveckla team brinner jag för och jag drivs av att se medarbetare som trivs och utvecklas på jobbet för att nå uppsatta mål, säger Maria Carvinge. Tillsammans med marknadsgänget ska vi ta tag i de strategiska satsningar som Norrenergi beslutat genomföra och jag ser en spännande tid framåt med att bland annat utveckla kunddialogen ännu mer. Ska bli jättekul att börja hos Norrenergi och bli delaktig i arbetet för en hållbar stadsutveckling.


Vid frågor, kontakta:
Stefan Persson, verkställande direktör
stefan.persson@norrenergi.se
Telefon: 08-475 04 10

eller

Monica Vilhelmson, kommunikationschef
monica.vilhelmson@norrenergi.se
Telefon: 08-475 05 60