X

Missa inte våra energiseminarier

Få tips och kunskap om vad du rent praktiskt kan göra i värmecentralen för att minska energiuttaget i fastigheten. Det finns fortfarande några platser kvar till våra energiseminarier för bostadsrättsföreningar och företagskunder. Vi hoppas få se dig där!

Miljösmart fjärrvärme är ett riktigt bra steg på vägen i att vara snäll mot miljön. Men det finns alltid möjlighet att göra mer och samtidigt minska sina energikostnader. På energiseminarierna i november riktar vi fullt fokus på hur du kan få hjälp att minska er energianvändning. Bland annat kommer vi att presentera digitala lösningar för smart styrning. Det finns också möjlighet att få individuella tips och råd om just er energianvändning.

När, var, hur?
Vi ser fram emot ikväll då vi hälsar våra kunder som bor i villa välkomna till höstens första kundseminarium. Den 27 november och 6 december anordnar vi ytterligare två energiseminarier för dig som är företagskund eller bor i bostadsrättsförening – där varje tillfälle har lite olika innehåll. Här kan du läsa mer om tider och agenda för de två energiseminarierna. Vi hoppas få se dig där!

Så här anmäler du dig
Skicka din anmälan till kundservice@norrenergi.se senast fyra dagar innan respektive tillfälle. Är du intresserad av att vara med den 27 november så hör av sig så snart du kan – det finns fortfarande några platser kvar. Glöm inte att ange vilket datum du önskar komma när du anmäler dig, hur många ni blir, era namn samt kundnummer.

Välkommen! Vi ser fram emot att träffas!