X

Kom på vår kundkväll

– få hjälp att spara och häng med på rundvandring på Solnaverket

Kom på vår kundkväll – få hjälp att spara

Vill du få tips om hur ni kan spara energi i er fastighet? På kundkvällen den 10 oktober tipsar våra energiexperter och om vad som är smart att göra för att spara energi. Vi utgår från energistatistiken i värmebudgeten för 2020 som snart är på väg. Och missa inte chansen att hänga med på rundvandring på Solnaverket!

I slutet av september kommer värmebudgetarna för 2020, och på kundkvällen den 10 oktober får du möjlighet att gå igenom värmebudgeten och er energistatistik tillsammans med oss. Vi hjälper dig hitta vad som skulle vara smart att titta närmare på för att spara energi. 

Värmebudgeten kommer i slutet av september

För att hjälpa dig få kontroll, räknar vi varje år fram er budgeterade värmeanvändning för året som kommer. Beräkningarna i värmebudgeten utgår från det energimönster som fastigheten haft under det senaste året, och baseras på ett normalkallt år. I budgeten kan du bland annat se dina budgeterade uppvärmningskostnader och få en jämförelse av er anläggnings värden under de senaste två åren. På så sätt kan du se om eventuella förbättringsåtgärder har gett önskad effekt.

Värmebudgetarna publiceras på Mina sidor och du som är företagskund får även budgeten via mejl, förutsatt att vi har din e-postadress. För dig som är privatkund skickas budgeten via brev och den finns även på Mina sidor. 

Anmäl dig till kundkvällen och boka in dig för personlig energirådgivning!

Den 10 oktober träffas vi på Solna strandväg 96. Vi drar igång klockan 15.00 och sedan pågår aktiviteterna till 19.30. Du är välkommen att komma förbi när det passar dig och vi bjuder på mat och mingel. Redan nu kan du boka in en tid med någon av våra energiexperter som ger dig en genomgång av er energistatistik och tips på hur ni kan spara. E-posta oss på kontakt@norrenergi.se så bokar vi in dig. Rådgivningen kan du boka mellan kl. 15.15 och 19.00 och och den tar högst 20 minuter.

Här anmäler du dig till kundkvällen

190903 kundkväll 2.jpg

Kom med på rundvandring på Solnaverket!

Under kundkvällen får du chansen att hänga med på rundtur på Solnaverket och se hur vi tillverkar vår streamade värme i olika smarta kretslopp. Förra året var andelen förnybart i vår produktion 98,8 %!