X

Ingen höjning av fjärrvärmepriset för 2015

Vi är glada över att kunna berätta att fjärrvärmepriset inte kommer att höjas 2015. I dagarna skickar vi ut individuella budgetar till alla kunder där vi har tillräckligt med underlag. Har du frågor kring din fjärrvärme-användning är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

I vår normalprislista gör vi ett par förändringar. Bland annat sänker vi energidelens lågpris vintertid så att skillnaden mellan hög- och lågpris ökar något. Det gör vi för att förstärka incitamenten att spara energi när den är som dyrast och sämst för miljön. Normalprislistan för 2015 hittar du här till höger.

För våra villakunder är priset helt oförändrat. Villaprislistan hittar du här.

Höstens kundmöten och energiseminarier 

Vi passar också på att hälsa dig som är kund varmt välkommen till höstens kundmöten. Vi ser fram mot att träffa dig för att berätta mer om vår verksamhet. Vi hoppas också få ta del av frågor och synpunkter du har. Mötena kombineras med olika energiseminarier. Det ena är anpassat för dig som kan en hel del om fjärrvärme och det andra för dig som är nybörjare. Mer information om de olika seminarierna och hur du anmäler dig kommer inom kort.