X

Du kommer väl på vår kundkväll den 10 oktober?

– få hjälp att spara och häng med på rundvandring på Solnaverket

Hoppas vi ses på vår kundkväll den 10 oktober

Välkommen till en kväll där vi på olika sätt vill hjälpa er spara energi. Få handfasta tips anpassade efter din fastighets förutsättningar, gå rundvandring på Solnaverket och mingla med oss och andra kunder. Här hittar du mer om vad vi har på agendan.

Den 10 oktober bjuder vi in våra kunder till en fullmatad kväll där vi vill hjälpa er spara. Klockan 15.00 drar vi igång på Solna strandväg 96 och sedan pågår aktiviteterna till 19.30. Du är välkommen att komma förbi när det passar dig och vi bjuder på mat och mingel. Missa inte att anmäla dig!

Boka in dig för personlig energirådgivning

Redan nu kan du boka in en tid med någon av våra energiexperter som ger dig en genomgång av er fastighets energistatistik och tips på hur ni kan spara. Vi tar avstamp i er fastighets statistik från värmebudgeten som alldeles snart skickas ut. E-posta oss på kontakt@norrenergi.se så bokar vi in dig. Rådgivningen kan du boka mellan kl. 15.15 och 19.00 och den tar högst 20 minuter.

Mer på agendan

  • Vår vd Stefan Persson hälsar välkommen
  • Få personlig hjälp att energieffektivisera er anläggning utifrån energistatistiken i er värmebudget för 2020 som kommer i slutet av september.
  • Lär dig mer om värmecentralen
  • Vad händer hos Norrenergi? Utbyggnad av fjärrkyla med mera. 
  • Följ med på guidad tur i vårt fjärrvärmeverk i Solna strand.
  • Vi bjuder på mat, mingel och en trevlig kväll här på Norrenergi.

Kom med på rundvandring på Solnaverket!

Under kundkvällen får du chansen att hänga med på rundtur på Solnaverket och se hur vi tillverkar vår streamade värme med smarta kretslopp som ser till att din värme är klimatsmart. Förra året var andelen förnybart i vår produktion 98,8 %! 

Hoppas vi ses den 10 oktober! Här anmäler du dig till kundkvällen

190903 kundkväll 2.jpgSå här såg det ut på rundvandringen på Solnaverket på senaste kundkvällen.