X

Håll utkik efter din värmebudget

Håll utkik efter din värmebudget

Vid den här tiden på året är det många som arbetar intensivt med nästa års budget. För att underlätta för dig har vi därför räknat fram er värmebudget för 2021.

Häromdagen skickade vi iväg individuella värmebudgetar till våra företagskunder och bostadsrättföreningar. Så håll utkik i din mejl-box. Du som är villakund får din budget inom några veckor som brev i brevlådan. Värmebudgeten för nästa år är baserad på er energianvändning under perioden juni 2019 – maj 2020, och räknad utifrån ett normalkallt år och det nya priset för 2021

Jämför viktiga värden

I värmebudgeten får du en tydlig översikt över fördelningen av kostnader under året. Vi presenterar även de viktigaste indikatorerna för att du ska kunna följa er energianvändning. Det handlar om energianvändning, returtemperatur och andel högpris. Genom att jämföra värdena från år till år får du en indikation på om eventuella besparingsåtgärder har gett önskad effekt.
Du kan också jämföra energianvändningen per kvadratmeter med andra fastigheter byggda vid samma tid.

Digital genomgång av din budget

Vanligtvis brukar vi bjuda in till kundkvällar där du får chans att gå igenom din budget med någon av våra duktiga energiingenjörer. Men i år är inget vanligt år så vi får hitta digitala lösningar istället för att ses fysiskt. 

Inom kort kommer du därför kunna hitta en bokningslista på vår hemsida där du kan boka in ett digitalt möte*. Vi går då igenom din statistik och budget tillsammans och svarar på de frågor du har. Håll utkik på hemsidan eller efter våra nyhetsbrev där vi meddelar dig så snart det finnas tider att boka. Välkommen!

* Mötet är helt kostnadsfritt