X

Hagalund i fokus i nya numret av Gröna kvarter

Hagalund i fokus i nya numret av Gröna kvarter

I nya numret av vår kundtidning berättar vi om grävjobben som tryggar din värme – i Hagalund pågår ett av våra största underhållsprojekt. Vi berättar också hur tjänsten Värmesmart med Noda hjälpt BRF Kullen i Frösunda och hur ett byte till fjärrvärme tryggar värmen i Hasse Rudbergs villa.

Ett nytt nummer av Gröna kvarter är ute. Denna gång tittar vi närmare på det underhållsarbete vi gör på våra ledningsnät. Näten där vi streamar varmt vatten som ser till att det alltid är varmt i elementen och att det finns varmvatten runt om i våra städer.

191210 Grona kvarter 2.jpg

Jämnare inomhustemperatur med Värmesmart

Tommy Olson, kassör i Brf Kullen i Frösunda berättar om Värmesmart med Noda. De var bland de första att testa tjänsten och han känner sig trygg. 
– Det är småpengar i sammanhanget. Och även om vi bara haft Värmesmart en kort tid har vi redan sett resultat i form av en jämnare inomhustemperatur, säger Tommy Olson.

191202 Värmesmart Norrenergi 2.jpg

Tommy Olson, Brf Frösunda berättar om hur Värmesmart med Noda gett dem en jämnare inomhustemperatur.

Stöttar våra kunder i energieffektivisering

Vi berättar också om våra planer att utveckla arbetet med att stötta våra kunder i sin energieffektivisering. Jesper Wilhelmsson är chef för gruppen Energioptimering har en bakgrund i fastighetsförvaltning. 
– Att minska sin energianvändning ligger i allas intresse eftersom det sparar både pengar och miljö. I framtiden räknar jag med att vi exempelvis ska kunna erbjuda energiinventeringar och även hjälpa kunderna med injustering av värmesystem, säger Jesper Wilhelmsson.

jesper wilhelmsson011 w.jpg

Jesper Wilhelmsson är chef för gruppen Energioptimering berättar om vårt arbete med att hjälpa våra kunder spara energi.

Pålitlig värme med fjärrvärme

Vi får också höra Hasse Rudberg, villaägare i Råsunda, berätta om sina problem att hålla huset varmt. Med nyindragen fjärrvärme får han värme han kan lita på. Du vet väl att om du funderar på att byta fjärrvärmecentral så hjälper vi dig gärna. Här hittar du mer om det.

191204 Pålitlig värme i vinter Hans Rudeberg.jpg

Hasse Rudberg, villaägare i Råsunda, berätta om bytet till fjärrvärme.

Tips om hur du får ut det mesta av din uppvärmning och lite till får du också i tidningen. 
Här hittar du den. Trevlig läsning!