X

Från slott till datacenter i nya numret av kundtidningen

Läs om hur det gick till när byggnadsminnet Ulriksdals slott anslöt sig till fjärrvärme och om hur vi tar vara på värmen från datorservrar.

Från slott till datacenter i nya numret av kundtidningen

I senaste numret av kundtidningen kan du läsa om hur det gick till när det statliga byggnadsminnet Ulriksdals slott anslöt sig till fjärrvärme. Eller om hur vi tar vara på värmen från datorservrar som nu kan värma hundra normalstora villor istället för att gå till spillo. Sommartips om din värmecentral får du också.

Gröna kvarter, som vår kundtidning heter, landar i din brevlåda vilken dag som helst nu. Vi är glada att kunna berätta om det minutiöst planerade och varsamt utförda arbetet med att ansluta Ulriksdals 1600-talsslott till modern fjärrvärme. En installation som förutom sänkta kostnader ledde till att Statens fastighetsverk fick Solna stads miljöpris.

Vi berättar också om bostadsrättsföreningen Fröet 2 som gradvis sänkt sin energianvändning med olika åtgärder där alla är med och bidrar. Och tipsar om vad som är bra att tänka på vad gäller din fastighets uppvärmning på sommaren.

Välkommen att läsa mer!