X

Fortsätter stötta med matlådor

Kampanjen där vi vi levererar matlådor i samarbete med AIK Fotboll till dig som är privatkund och i riskgrupp och till vårdpersonal förlängs med ytterligare två veckor.

Fortsätter stötta med matlådor

Kampanjen där vi levererar matlådor i samarbete med AIK Fotboll till dig som är privatkund och i riskgrupp och till vårdpersonal förlängs med ytterligare två veckor. Intresset har varit stort och i dagsläget har AIK levererat 6.325 matlådor.

När vår samarbetspartner AIK Fotboll startade initiativet att sätta ihop matlådor tillsammans med lokala restauranger och leverera till dem som kämpar var vi snabba att hänga på. Den senaste tiden har satt oss på prov och vi tänker mycket på vårdpersonal som sliter och alla som tillhör en riskgrupp och därför måste hålla sig inne på grund av coronaviruset. Vi tänker också på alla de lokala restauranger som nu går på knäna när försäljningen har rasat i botten. I läget som är nu kände vi att vi ville göra något mer än bara leverera värme – i dessa tider är det än viktigare att leverera lite omtanke. 

Leveranserna fortsätter denna och nästa vecka

Initiativet startades för att stötta dig som är i riskgrupp, vårdpersonal, som också får matlådor levererade, och inte minst våra lokala restauranger som fått ett stort tapp på grund av coronaviruset. Engagemanget för initiativet har varit stort, i dagsläget har de förmedlat 6.325 matlådor. Därför fortsätter leveranserna ett par veckor längre – i dagsläget fram till den 1 maj. På så sätt vill vi sprida värme och omtanke i denna oroliga tid.

Matleveranserna – så här går det till

Leverans AIK Fotboll matlåda.jpg

Så här såg det ut när de första matlådorna levererades. Här kan du också se en film som AIK Fotboll gjort om matlådornas väg från idé till mottagare.

Tidigare artikel