X

Förbättringar i Mina sidor

När du loggar in på Mina sidor idag upptäcker du några förändringar. Det handlar framför allt om design men också om ny information.

Nya Mina sidor lanserades i mars i år men arbetet med att utveckla Mina sidor pågår hela tiden för att göra tjänsten ännu bättre. Vi har haft en dialog med våra kunder om hur tjänsten fungerar och vilka förbättringar man skulle vilja se. Önskemålen har framför allt rört färger och utseende, att vissa färger gjorde diagrammen svårlästa. De kunder som har flera fastigheter har också önskat att fastighetsbeteckningar ska finnas med, så att det blir lättare att identifiera de olika fastigheterna.

Vi har även förberett för olika larmfunktioner, så att du ska kunna få ett larm om till exempel energiuttaget för en månad är betydligt högre jämfört med samma månad året innan. Du kommer att få information om när det är möjligt att abonnera på den här typen av larm.

De förändringar som nu är gjorda i Mina sidor listas här nedan:

  • Ljus diagramyta och nya färger som ska vara lättare att se, särskilt för färgblinda.
  • Energi och flöde visas som staplar och temperaturer som linjer i diagrammet.
  • Anläggningens fastighetsbeteckning finns nu med. De uppgifter som visas är anläggningsnummer, fastighetsbeteckning och anläggningsadress.
  • Förklarande texter till indikatorerna, som du når via en länk längst ner i rutan till vänster om indikatorerna.

Vi hoppas att du ska tycka att Mina sidor blir ännu bättre med dessa förändringar. Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice, telefon 08-475 04 40 eller kundservice@norrenergi.se.