X

Fira Nationaldagen med ett besök på Sundbybergsverket

Den 6 juni är vi med och firar på Golfängarna.

Fira Nationaldagen med ett besök på Sundbybergsverket

Den 6 juni är vi med och firar Nationaldagen på Sundbybergs traditionsenliga folkfest. Vi passar på att öppna portarna till Sundbybergsverket för alla som är nyfikna! 

I år är det för fjortonde året i rad som Nationaldagsfirandet går av stapeln på Golfängarna intill Sundbybergsverket. Nytt för i år är att du får chans att se hur det ser ut inne på Sundbybergsverket, vårt verk för fjärrvärme och fjärrkyla som ligger vid kanten av det populära strövområdet. 

Vad händer inne på Sundbybergsverket?

Kanske är du en av dem som undrat vad vi gör där inne på Sundbybergsverket som ligger precis intill festområdet? Följ med på besök och lär dig mer om vad vi gör där. 

Mer roligt att göra

Du är också välkommen att komma förbi vårt tält på festområdet. Där kan du tävla om en fin vattenflaska och göra annat skoj. Vi delar ut såpbubblor för att alla firare ska kunna bubbla av energi!

Förutom att besöka oss så blir det massvis av spännande aktiviteter och uppträdanden under dagen. Några exempel på artister som uppträder i år är Kalle Moraeus, Olivia Eliasson och LIAMOO. Här hittar du mer om dagens aktiviteter och årets program på stora scenen.

Och här hittar du ett bildspel med bilder från förra årets firande.

Varmt välkommen!