X

Fick besparingar på 13 procent med Värmesmart

Fick besparingar på 13 procent med Värmesmart

Vill ni minska föreningens uppvärmningskostnader och samtidigt få ett jämnare inomhusklimat? Då kan Värmesmart med Noda vara lösningen. Efter en första uppföljning har kunder som provat tjänsten 2019 sparat i genomsnitt 13 procent på sin uppvärmning.

Värmesmart är en automatiserad tjänst som hjälper er att optimera er energianvändning. Med smarta algoritmer tar systemet hänsyn till olika faktorer som påverkar inomhustemperaturen – och anpassar värmen automatiskt. Ni får ett jämnare inomhusklimat och kostnaderna minskar.
– Efter en första uppföljning har de kunder som använt tjänsten 2019 sparat i genomsnitt 13 procent på att använda tjänsten. Dessutom kan vi se att inomhustemperaturen hållit sig nära den måltemperatur som kunden valt, säger Daniel Nyqvist, tjänsteutvecklare. 

Daniel Nyqvist Tjänsteutvecklare Norrenergi.jpg

Tydliga besparingar

– Vi är väldigt glada att alla kunder som deltagit har fått besparingar som överträffade förväntan. Vi jobbar hela tiden för att våra kunder ska använda energin på ett smartare sätt med hjälp av våra tjänster. Eftersom vi vill att fler ska ta chansen att prova Värmesmart så erbjuder vi kostnadsfria kalkyler till de som anmäler sitt intresse. Utifrån fastighetens energistatistik och utrustning gör vi en uppskattning på hur mycket som kan sparas – i pengar, energianvändning och klimatpåverkan säger Daniel.

Få en kostnadsfri kalkyl – gör en intresseanmälan

Ta chansen att få en kalkyl på hur mycket er förening skulle kunna spara med Värmesmart. Fyll i intresseanmälan här så hör vi av oss till er! 

Här hittar du mer om Värmesmart och prisuppgifter.