X

Välkommen på höstens seminarier!

Du missar väl inte våra kundmöten med energiseminarier? Välkommen hit och få tips om hur du kan arbeta med energieffektivisering i din fastighet.

Få tips om energieffektivisering på höstens seminarier

Välkommen till våra kundmöten i november! I år tipsar vi om vad du rent praktiskt kan göra i värmecentralen för att minska den energi som används i fastigheten.

På mötena berättar vi senaste nytt från Norrenergi och därefter fokuserar vi på energieffektivisering och värmecentralen. Seminariet för dig som är företagskund eller bor i bostadsrättsförening riktar in sig på hur du rent praktiskt kan göra inställningar i värmecentralen för att spara energi och effekt. I år är det Fredrik Håkansson, energirådgivare på Enopti, som delar med sig av sin kunskap. Inbjudan med tider och agenda hittar du här till höger.

Seminariet för dig i villa

På seminariet för dig som är villakund visar våra duktiga drift- och energiingenjörer, Robert och Kennet, hur allt hänger ihop på en värmeväxlare. Du får tips om hur energi­användningen kan bli mer effektiv, handfasta råd om saker du enkelt kan göra själv och exempel på vanliga fel du kan undvika i uppvärmningen av din villa. Inbjudan för dig som är villakund hittar du här till höger.

Varmt välkommen!