X

Få tips på höstens energiseminarier

Välkommen till våra kundmöten i november! I år bjuder vi in företagskunder och bostadsrättsföreningar och mötena kombineras med olika energiseminarier, anpassade efter din kunskap om fjärrvärme. Platser kvar!

Få tips om energieffektivisering på höstens energiseminarier för företag och BRF:er

Välkommen till våra kundmöten i november! I år bjuder vi in våra företagskunder och bostadsrättsföreningar. Mötena kombineras med olika energiseminarier, anpassade efter din kunskap om fjärrvärme, där du får tips om hur din energianvändning kan bli mer effektiv. Så oavsett om du är nybörjare eller har varit med länge kan du förhoppningsvis få lära dig något nytt. Vi hoppas få ta del av synpunkter du har, och få möjlighet att besvara dina frågor.

Det ena seminariet är anpassat för er som kan en hel del om fjärrvärme och vill ha konkreta, tekniska tips om effektiviseringsåtgärder. Detta seminarium leds av energirådgivare Pia Bork, K-Konsult. Seminariet på dagtid vänder sig särskilt till er som arbetar med fjärrvärme. Det andra seminariet vänder sig till er som är nybörjare och vill lära er mer om fjärrvärmecentralen. Här är det vår driftingenjör Kennet Spennare som guidar er. Vi träffas i Norrenergis lokaler på Solna Strandväg 96 och mötestiderna hittar du nedan. 

Måndag 16 nov kl 18.00 – 20.00 
(för er som är nybörjare)
Seminariet leds av Kennet Spennare

Måndag 23 nov kl 12.00 – 14.00 
(för er som arbetar med fastigheter och fjärrvärme)
seminariet leds av Pia Bork

Tisdag 24 nov kl 18.00 – 20.00 
(för er som kan en hel del om fjärrvärme)
seminariet leds av Pia Bork

Anmälan: e-post till kundservice@norrenergi.se.se eller telefon 08-475 04 40 så snart som möjligt.
Vi bjuder på smörgås och dryck.

Välkommen!