X

Få koll på 2019

– din värmebudget kommer snart

Få koll på 2019 – din värmebudget kommer snart

För att hjälpa dig få kontroll, räknar vi varje år fram din budgeterade värmeanvändning för året som kommer. I oktober kommer värmebudgetarna för 2019, men redan nu får du en förhandstitt på det som budgeten innehåller.

Att fjärrvärmepriserna för 2019 blir oförändrade blev klart i våras efter våra möten i Prisdialogen. Vi vet att budgetarbete pågår på många håll just nu och för att underlätta för dig som är kund räknar vi fram er fastighets budget för 2019. Beräkningarna utgår från det energimönster som fastigheten haft under det senaste året, och baseras på ett normalkallt år.

Det här innehåller värmebudgeten

I värmebudgeten kan du bland annat se nästa års beräknade energianvändning månad för månad, få en estimerad sammanfattning av dina uppvärmningskostnader och få prismodellen förklarad och hur den fungerar applicerad på din fastighet. Här kan du se ett exempel  på hur värmebudgeten för ett flerbostadshus kan se ut och läsa mer om vad vi presenterar där.

Värmebudgeten kommer i oktober

I oktober publicerar vi värmebudgetarna på Mina sidor. Du hittar din budget längst ner till vänster på startsidan när du loggar in. Du som är företagskund får även budgeten via mejl, förutsatt att vi har din e-postadress. För dig som är privatkund skickas budgeten via brev och den finns även på Mina sidor. 

Vi hjälper dig

Vill du ha hjälp att logga in på Mina sidor så är du välkommen att höra av dig till oss. Och har du tappat bort dina inloggningsuppgifter till Mina sidor så hjälper vi dig med det också – här når du oss.

Logga in på Mina sidor.