X

Öppet hus den 8 oktober

Välkommen till en kväll där vi hjälper er spara pengar och klimat

Få hjälp att spara pengar och klimat på öppet hus

Uppvärmningen behöver vi oftast inte tänka så mycket på. Den bara fungerar. Men – utnyttjar ni värmen så effektivt som det går i er fastighet? Välkommen på öppet hus den 20 november och få tips och inspiration på hur vi kan spara energi tillsammans. Att vi då samtidigt sparar pengar och minskar vår klimatpåverkan är en bonus.

När det börjar gå mot mer kylslagna tider upplever ni kanske att er uppvärmning fungerar bra, eller så funderar ni på om något mer kan göras för att er värme ska fungera så effektivt som möjligt. Vi vill gärna ge tips och råd om hur du kan minska den energi som används i er fastighet. På så sätt kan vi tillsammans spara både pengar och minska vår klimatpåverkan.

På Öppet hus-kvällen tisdag den 20 november har vi fullt fokus på att hjälpa dig minska din energianvändning. Det kommer att finnas en hel del annat på agendan också, bland annat guidade turer på Solnaverket och så kommer energirådgivare Fredrik Håkansson hit och delar med sig av sin kunskap. Mer information kommer längre fram men lägg in det i kalendern redan nu!