X

Få hjälp att spara energi i din fastighet

Välkommen på öppet hus den 23 april

Få hjälp att spara energi i din BRF – Öppet hus för dig i bostadsrättsförening

Välkommen till vår kundkväll för dig i bostadsrättsförening. En kväll där vi på olika sätt vill hjälpa er spara energi. Det blir också starten för vårt 25-årsjubileum som vi vill fira tillsammans med våra kunder under året.

Den 23 april bjuder vi in dig i bostadsrättsförening till öppet hus hos oss. Vi hjälper er att utvärdera värmesäsongen som varit och ser över hur just din förening kan energieffektivisera er anläggning. Det blir guidade turer i vårt fjärrvärmeverk i Solna strand,  personlig hjälp till dig som sitter i föreningens styrelse och mycket mer. Vi bjuder på mat, mingel och en trevlig kväll här på Norrenergi. Givetvis välkomnar vi även dig som är företagskund men inte bor i bostadsrättsförening.

Personlig genomgång och energispartips

Kom och lyssna på energirådgivare Fredrik Håkansson och träffa våra medarbetare som finns på plats och svarar på frågor. Meddela din fastighets anläggningsnummer när du anmäler dig så går vi igenom er energistatistik tillsammans under kvällen och ser vilka åtgärder som kan vara aktuella i er fastighet för att minska er energianvändning.

Vill fira vårt 25-årsjubileum tillsammans med dig

Vår fjärrvärme fick sin start i Sundbyberg för mer än sextio år sedan. 1993 gick fjärrvärmeverksamheterna i Solna och Sundbyberg samman och bildade Norrenergi AB. I takt med att näten och verksamheterna har expanderat i såväl våra ägarkommuner, Solna stad och Sundbybergs stad, som i närliggande kommuner, har produktionen ställts om så att den idag är nästan helt förnybar. I år firar vi 25 år – och det vill vi fira med er!

När och var?

Måndagen den 23 april, 2018 klockan 16.00 – 20.00
Vi är i ljushallen bakom receptionen på Solna strandväg 96.

På agendan

  • Få en personlig genomgång av din bostadsrättsförenings energistatistik och tips om hur ni kan energieffektivisera er fastighet.
  • Guidad tur på Solnaverket, vårt fjärrvärmeverk i Solna strand vid sidan av Huvudstabron.
  • Fredrik Håkansson, energirådgivare på Enopti, berättar och visar hur ni rent praktiskt gör för att minska effekt- och energiuttaget i fastigheten
  • Vår samarbetspartner NODA presenterar det digitala värmestyrningssystem som ingår i vår tjänst Smart styrning. En digital lösning som kan hjälpa till att sänka energianvändning och effektuttag i större fastigheter och fastighetskluster.
  • Vad händer hos Norrenergi? Ta del av våra framtidsplaner och lär dig mer om de smarta kretsloppen i våra nät.
  • Mat och mingel

Så här anmäler du dig

Anmäl dig här eller e-posta din anmälan till kundservice@norrenergi.se eller på telefon 
08-475 04 40 senast onsdagen den 18 april.

Hoppas vi ses!