X

Få hjälp att minska din energianvändning

Välkommen till höstens energiseminarier!

Få hjälp att minska din energianvändning – välkommen till höstens energiseminarier

Nu när kylan börjar smyga sig på, vill vi passa på att ge dig tips och råd om hur du kan minska den energi som används i din fastighet. 

På energiseminarierna i november riktar vi fullt fokus på hur du kan få hjälp att minska din energianvändning. Vi bjuder in till tre tillfällen – ett riktat till dig som bor i villa, och två med lite olika innehåll för dig som är företagskund eller bor i bostadsrättsförening.

För dig i villa:

Påverka din energianvändning och följ upp den i realtid via mobilen
Onsdag 22 november kl. 17.30 – 19.30 

Den här kvällen får du som bor i villa råd om saker du enkelt kan göra själv för att din energianvändning ska bli mer effektiv. Miljösmart fjärrvärme är ett riktigt bra steg på vägen i att vara snäll mot miljön. Men det finns alltid möjlighet att göra mer och samtidigt minska sina energikostnader. 

Våra energiingenjörer Kennet Spennare och Robert Fjellner går igenom och visar hur din fjärrvärmecentral fungerar. Du får även chans att ställa frågor så oavsett om du är nybörjare eller har varit med länge kan du förhoppningsvis lära dig något nytt. 

Vi får en del frågor om möjlighet att styra sin värme på distans. Denna kväll berättar företaget Ngenic om sin produkt, en digital applikation för att optimera sin egen uppvärmning via mobilen, som ingår i vår satsning på smart styrning. Under kvällen finns det möjlighet att anmäla intresse till den kommande tjänsten. Här hittar du en artikel om när vi pilottestade Ngenics produkt.

Företagskund eller bostadsrättförening? 

För dig som är företagskund eller bor i bostadsrättsförening anordnar vi två seminarier med lite olika innehåll:

Praktiska tips för att spara energi och effekt
Måndag 27 november kl. 17.30 – 19.30

Det första seminariet vänder sig till dig som vill ha tips och kunskap om vad du rent praktiskt kan göra i värmecentralen för att minska energiuttaget i fastigheten. Fredrik Håkansson, energirådgivare och sakkunnig inom fjärrvärme, guidar oss genom kvällen. 

Framtidsspaning och energieffektivisering i flerfamiljshus
Onsdag 6 december kl. 8.00 – 9.30

Vid det andra tillfället blickar vi framåt och tittar på fjärrvärmens roll i det hållbara samhället. Hur digitaliseringen skapar smarta och innovativa lösningar som ger effektiva verktyg till fastighetsägarna och praktiska lösningar till brukarna. 

Den här morgonen är också vår samarbetspartner Noda på plats för att berätta om den digitala lösningen för energieffektivisering som ingår i vår satsning på smart styrning. Det kommer även finnas möjlighet att anmäla sitt intresse för den kommande tjänsten. Läs gärna mer om när vi testade systemet i ett par av bostadsstiftelsen Signalistens flerbostadshus här

Var?

I Norrenergis lokaler på Solna Strandväg 96. Ett stenkast från t-banestation Solna strand.

På seminarierna finns också möjlighet att få individuella tips och råd om just er energianvändning. Vi avslutar med mat respektive frukost och mingel.

Så här anmäler du dig

Välkommen med din anmälan till kundservice@norrenergi.se senast fyra dagar innan respektive tillfälle. Glöm inte att ange vilket datum du önskar komma, hur många ni blir, era namn samt kundnummer. 

Vi ser fram emot att träffas!