X

Examensarbete pågår med elever från Berghs School of Communication

Under våren gör ett studentteam från Berghs sitt examensprojekt hos oss. Ett samarbete som ska mynna fram i kommunikationslösningar baserade på de breda konceptuella färdigheter de fått under utbildningen.

Vi har fått chansen att samarbeta med ett studentteam från Berghs när de gör sitt examensprojekt hos oss. Berghs School of Communication är en världsledande skola inom kommunikation belägen i Stockholm och Norrenergi är ett av de 18 företag som fått möjlighet att ta fram kommunikationslösningar tillsammans med skolans avgångselever.

Berghs i samarbete med Norrenergi 2019 w.jpg

Berghs-studenterna som gör sitt examensprojekt hos oss är (överst från vänster) Natalie, Anna, Filip (nederst från vänster) Olivia, Astrid och Teodor.

– Vi är imponerade av elevernas kreativitet så här långt i projektet. De har visat prov på gedigen kompetens och verkligen gett oss exempel på nytänkande kommunikationslösningar. Vi ser fram emot fortsättningen! säger Monica Vilhelmson, kommunikationschef på Norrenergi.

Samarbetet med avgångseleverna pågår i åtta veckor. Eleverna i teamet går på Berghs heltidsutbildningar, och representerar utbildningar som strategisk kommunikation, public relations, kommunikationsdesign, digital strategi med mera.