X

Din värmebudget kommer i oktober

Din värmebudget kommer i oktober

Många av våra kunder hör av sig till oss för att få hjälp med att uppskatta kommande års värmeanvändning. För att hjälpa dig få kontroll, räknar vi varje år fram din värmebudget för året som kommer.

För att underlätta våra kunders budgetarbete räknar vi varje år fram en budgeterad värmeanvändning för varje fastighet som vi har tillräcklig information om. Värmebudgeten utgår från det gångna året och är baserad på ett normalkallt år. Det blir ingen förändring av fjärrvärmepriset 2019 utan priset ligger kvar på samma nivå som det gjort sedan 2014.

Värmebudgeten publiceras på Mina sidor

Just nu arbetar vi för fullt med att färdigställa våra kunders värmebudgetar för 2019 och i oktober publiceras de på Mina sidor. Beräkningarna utgår från det energimönster som er fastighet haft under det senaste året och baseras på ett normalkallt år.

Tidigare värmebudgetar

Du hittar dina värmebudgetar för de gångna åren när du loggar in på Mina sidor, längst ner till vänster på startsidan. Sammanställningen gör det möjligt att göra jämförelser och se om olika insatser gett effekt. Du får också en bild av hur energianvändningen för din fastighet ser ut jämfört med andra liknande fastigheter.

Saknar du dina inloggningsuppgifter?

Hör gärna av dig till oss på Kundservice om du behöver hjälp med dina inloggningsuppgifter till Mina sidor.

Logga in på Mina sidor.