X

Din värmebudget är här

Missa inte möjligheten att få kontroll på er värme 2019.

Din värmebudget är här

Nu finns värmebudgetar klara på Mina sidor för dig som är företagskund eller bor i bostadsrätt. Logga in och få kontroll på er värme 2019. Varje år räknar vi fram er budgeterade värmeanvändning för året som kommer.

Vi vet att budgetarbete pågår på många håll just nu. För att underlätta för dig som är kund har vi räknat fram er fastighets budget för 2019 års värmeanvändning. Beräkningarna utgår från det energimönster som fastigheten haft under det senaste året, och baseras på ett normalkallt år.

Det här innehåller värmebudgeten

I värmebudgeten kan du bland annat se nästa års beräknade energianvändning månad för månad, få en estimerad sammanfattning av dina uppvärmningskostnader och få prismodellen förklarad och hur den fungerar applicerad på din fastighet. Här kan du se ett exempel  på hur värmebudgeten för ett flerbostadshus kan se ut och läsa mer om vad vi presenterar där.

Här hittar du din värmebudget

När du loggar in på Mina sidor hittar du din budget längst ner till vänster på startsidan. Du som är företagskund får även budgeten via mejl, förutsatt att vi har din e-postadress. 

För dig som är privatkund skickas budgeten via brev i slutet av oktober och då läggs den även upp på Mina sidor. 

Behöver du dina inloggningsuppgifter?

Vill du ha hjälp att logga in på Mina sidor så är du välkommen att höra av dig till oss. Och har du tappat bort dina inloggningsuppgifter till Mina sidor så hjälper vi dig med det också!

Här når du oss
Här loggar du in på Mina sidor