X

Din värme är i trygga händer

Det här gör vi för att säkra din värme.

Din värme är i trygga händer

I våra städer bidrar vi nu alla, tillsammans, på olika sätt för att hålla tillbaka spridningen av coronaviruset. Här på Norrenergi fortsätter vi leverera värme och kyla som vanligt och har sett över vår beredskap så att du ska kunna känna dig helt trygg.

Vi är nu inne på andra månaden med helt nya förutsättningar för oss alla. Det är en prövande tid och vi får alla hjälpas åt för att stötta varandra och minska smittspridningen. På Norrenergi följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och samarbetar med ansvariga aktörer i regionen.

Våra leveranser av värme och kyla är viktiga samhällsfunktioner som ska fungera även vid större sjukfrånvaro. På Norrenergi förberedde vi tidigt flera åtgärder för att trygga värmen och kylan till våra kunder. Bland annat har vi gjort en riskanalys och en handlingsplan där vi till exempel har inventerat kompetenser för de mest kritiska funktionerna och sett till att det finns ordentlig backup. Vi har också infört besöksförbud på våra anläggningar.

Arbetar på distans

Alla på Norrenergi som kan jobbar hemifrån och möten sker digitalt, så även de dagliga möten som vår ledningsgrupp har för att hålla varandra uppdaterade och stämma av eventuella nya riktlinjer.

När vi behöver besöka våra kunders värme- eller kylcentraler för att utföra underhåll eller åtgärda fel, sker detta i första hand utan att fysiskt träffa kunden. Alla våra medarbetare använder handdesinfektion före och efter alla besök.

Underlättar för särskilt utsatta branscher

Läget är tufft i många branscher, det gäller inte minst för våra kunder inom restaurang- och hotellbranschen. Vi vill gärna kunna vara ett stöd för att hålla verksamheter i gång genom den här besvärliga perioden. När vi får förfrågningar från våra kunder så ser vi därför självklart över vad vi kan göra för att hjälpa till.

Vi tidigarelägger också betalningar till de leverantörer som har behov detta.

Stöttar med köp av matlådor

För att stötta restauranger bjuder vi vårdpersonal som kämpar och våra privatkunder som tillhör riskgrupp, på matlådor. Det här gör vi med hjälp av vår samarbetspartner AIK Fotboll som har dragit igång detta fantastiska initiativ. AIK Fotboll ser till att matlådorna levereras till vårdpersonal och våra privatkunder i riskgrupp, helt utan kostnad. Det är vårt sätt att ge lite extra omtanke i dessa tider.

Vi har öppet som vanligt

Vi har förstås öppet som vanligt och här når du oss. Under påsken finns vår jour och beredskap tillgänglig om något skulle hända med värmen eller varmvattnet hos dig.

Ta hand om dig. Vi hoppas du får en riktigt fin påsk.