X

Dela ut vår broschyr med energispartips

Klimatavtalet är klart – med våra energispartips hjälps vi åt att nå målen! Dela ut broschyren till boende i er bostadsrättsförening och inspirera till att spara både energi och pengar!

Läs mer

Klimatavtalet är klart – tillsammans gör vi det möjligt att nå målen

Vi kan alla hjälpa till i arbetet mot mer hållbara städer. Du som bor i bostadsrättsförening kan få vår nya broschyr med energispartips att dela ut till boende – en hjälp att spara både energi och pengar. Vi skickar den till er, digitalt eller tryckt, utan kostnad!

Nu har vi ett globalt klimatavtal, och när urbaniseringen växer i världen är fjärrvärme och fjärrkyla en viktig nyckel i arbetet med att hålla koldioxidutsläppen nere. Hos oss i Solna och Sundbyberg med omnejd har vi fjärrvärme och fjärrkyla som är till 99 % förnybar – men Norrenergi vill längre.

– Att ha fjärrvärme och fjärrkyla i sin fastighet är ett jättebra första steg i att hålla nere sin klimatpåverkan. Men vi vill också gärna hjälpa våra kunder med fler saker som kan minska deras energianvändning. För när det gäller att spara energi kan vi alla bidra: alla insatser gör skillnad – stora som små, säger Cecilia Ibáñez-Sörenson t f kundservicechef på Norrenergi. Det handlar om att skapa goda vanor och en medvetenhet om hur våra beteenden i förlängningen påverkar miljön omkring oss.

Dela ut energispartips i din förening
Med den nya energispartipsbroschyren hoppas vi på Norrenergi kunna inspirera till att spara mer energi i vardagen med några enkla tips. Broschyren finns i två versioner – en allmän och en som riktar sig specifikt till dem som bor i bostadsrätt.

Sitter du i styrelsen för en bostadsrättsförening och har fjärrvärme från Norrenergi? Hör av dig så får du broschyrer skickade till dig att dela ut till de boende i din förening. Kontakta kundservice så hjälper vi dig!