X

Dags att mumsa kräftor och surströmming igen

Missa inte Sundbybergs populära kräft- och surströmmingsskiva. På torsdag den 31 augusti är det folkfest hela kvällen. Häng med du också.

Kräft- och surströmmingsskivan är ett uppskattat evenemang för alla åldrar. Vid 17-tiden dukas kräftor och surströmming upp på Sturegatan och omkringliggande gator och affärerna håller kvällsöppet. Uppträdandena är många under kvällen och Carcamo och Jessica Wimert är några av artisterna. Här presenteras samtliga artister.

Friskis & Svettis håller igång oss med lättsamma aktiviteter, Signalfabrikens maskot, räven Signal-Sigge har gympa, mingel och en klurig tipspromenad för barnen på Sundbybergs torg och Civilförsvarsförbundet låter oss prova på att göra kompressioner på deras dockor. Det finns många fler aktiviteter och uppträdanden att välja bland. Programmet hittar du här.

170824 Kräftskiva mindre.jpg
Norrenergi är samarbetspartner till Sundbybergs stadskärneförening som verkar för en levande stadskärna i Sundbyberg. De arrangerar kräft- och surströmmingsskivan tillsammans med Lions club i Sundbyberg.