X

Vi hjälper dig spara och använda energin effektivt

Boka webbmöte med våra energiexperter

Nu kan du boka en tid för ett digitalt möte med någon av våra energiexperter. På mötet går vi igenom er fastighets statistik från värmebudgeten som nyligen skickats ut och svarar på de frågor du har.

Vid den här tiden på året bjuder vi vanligtvis in till kundkväll här hos oss på Norrenergi. Det brukar vara en blandning av aktiviteter med allt från rundvandring på Solnaverket till personlig genomgång av fastighetens energianvändning.

Eftersom det inte är möjligt att ses fysiskt i år, erbjuder vi istället våra företagskunder och bostadsföreningar att boka in ett digitalt möte med någon av våra energiexperter. Under mötet går vi igenom statistiken i er fastighets värmebudget och svarar på de frågor du har. Du får också hjälp att komma igång med nya kundportalen och lära dig mer om användbara funktioner i verktyget.

Boka din tid mellan 9 november och 4 december

Att boka ett digitalt möte är enkelt. Gå in på länken nedan och välj en tid som passar dig under perioden 9 november – 4 december. Du kan välja mellan både dagtid och kvällstid. När du har bokat mötet får du inom kort en bekräftelse via e-post från den person som du ska träffa, med länk till mötet. När det sedan är dags för mötet ansluter du genom att klicka på länken. Mötet genomförs via Zoom och vi har avsatt 30 minuter för varje möte.

Varmt välkommen in att boka din tid här!

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss på kontakt@norrenergi.se eller telefon 08-475 04 40.