X

Bli först att logga in i nya kundportalen i höst

Anmäl ditt intresse här

Bli först att logga in i nya kundportalen i höst

Nu kan du bli en av de första som får tillgång till den nya portalen för våra kunder när den lanseras i höst. Målet är att den ska göra det ännu lättare för dig att hålla koll på kostnader och energianvändning. Lanseringen startar den 17 september och sedan pågår utrullningen i tre veckor. Anmäl ditt intresse redan nu och bli en av de första som loggar in!

Under våren har vi fått hjälp av flera av våra kunder med att utveckla funktionerna till vår nya portal – en inloggad del av hemsidan som lanseras i höst. Där ska du som är kund kunna logga in och få information om just din värme eller kyla via ett eget Norrenergi-konto. Tjänsten är gratis och målet är att den ska hjälpa dig hålla koll och använda energin smartare. I arbetet med portalen har vi tagit med oss era tankar och idéer för att den ska underlätta ditt arbete så bra som möjligt när den är klar. 

För dig som undrar vad som kommer hända med Mina sidor så kommer vi att avveckla det verktyget så småningom – men inledningsvis kör vi Mina sidor parallellt med den nya portalen under en kortare period.

Anmäl ditt intresse och var med från start!

Redan nu kan du anmäla intresse för att få tillgång till ditt Norrenergi-konto när det är dags för lanseringen. Att få inloggningsuppgifter är enkelt, allt som krävs är att du är kund hos oss. Lanseringen startar den 17 september och pågår sedan under tre veckors tid. Anmäl ditt intresse redan nu så är du med från start och igång när det börjar bli kallare i höst.